IPTVGreekcom

Χρειάζεται μόνο το διαδίκτυο για να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Χρειάζεται μόνο να έχετε ένα έξυπνο τηλέφωνο για να παρακολουθήσετε τον ποδοσφαιρικό σας αγώνα

  • Home
  • News
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταχεία τηλεόραση στην έξυπνη τηλεόραση;
expedite tv on smart tv

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταχεία τηλεόραση στην έξυπνη τηλεόραση;

Μπορεί να έχετε ακούσει για την εφαρμογή τηλεόρασης που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους για πρόσβαση σε δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια και ταινίες κατ ‘απαίτηση, ντοκιμαντέρ, μουσικά βίντεο και άλλα. Ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη νέα τεχνολογία στην έξυπνη τηλεόρασή σας. Το λογισμικό για αυτήν τη δυνατότητα κατ ‘απαίτηση παρέχεται στην πραγματικότητα από μια εταιρεία καλωδίων που ονομάζεται Attitude Digital. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ψηφιακά σήματα από τον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας για τη μετάδοση των προγραμμάτων στην έξυπνη τηλεόρασή σας. Δεδομένου ότι η τηλεόρασή σας δεν χρειάζεται ένα παραδοσιακό κουτί για τη λήψη του σήματος, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καλώδια ή καλώδια ζογκλέρ γύρω από το δωμάτιό σας.

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη Smart TV σας. Εάν έχετε ήδη συνδρομή ψηφιακού καλωδίου, μπορείτε απλώς να κατεβάσετε το λογισμικό Attitude TV στον υπολογιστή σας. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να αγοράσετε τη συσκευή και να κατεβάσετε το λογισμικό σε έναν κενό υπολογιστή ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να διαβάσει ένα τυπικό τηλεοπτικό σήμα. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε πρώτα τη συσκευή στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε το πρόγραμμα στο πλαίσιο δέκτη του παρόχου τηλεοπτικών υπηρεσιών.

expedite tv on smart tv

Μόλις εγκαταστήσετε το λογισμικό, μπορείτε να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό με το Attitude Digital όπου θα σας παρέχει τηλεχειριστήριο για τη συσκευή. Από εκεί, μπορείτε να αναζητήσετε κανάλια και να δείτε τον προγραμματισμό κατά παραγγελία. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε κατά την αναζήτηση καναλιών κατά παραγγελία. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν προγραμματισμό pay per view, συνδρομές δικτύου και προγράμματα on-air που προβάλλονται πριν από οποιονδήποτε άλλο τακτικό προγραμματισμό στον παροχέα καλωδιακών ή δορυφορικών σας.

Μια άλλη δυνατότητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην τηλεόρασή σας είναι η δυνατότητα On Demand. Αυτή η δυνατότητα παρέχει κανάλια που προβάλλονται σε συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Για παράδειγμα, εάν πάτε για ύπνο στις τρεις το πρωί και δεν σηκωθείτε έως τις τέσσερις το πρωί, θα εμφανιστεί το κανάλι που θα ήταν εκείνη τη στιγμή. Η συσκευή θα προγραμματιστεί επίσης έτσι ώστε να ξεκινά εκείνη την ώρα κάθε μέρα. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν θέλετε να παρακολουθήσετε παραστάσεις αργά το βράδυ, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε λόγω του πολυάσχολου προγράμματος εργασίας. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα μπορεί να απενεργοποιηθεί, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το κανάλι της επιλογής σας, ακόμη και αν δεν υπάρχουν προγραμματισμένες επαναλήψεις.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό αυτής της νέας τηλεοπτικής υπηρεσίας είναι η δυνατότητα πολλαπλών εργασιών. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για το τηλέφωνό σας όσο και για παρακολούθηση ζωντανής τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο με τους φίλους σας. Αυτό είναι πολύ βολικό και είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο χαρακτηριστικό.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε οποιαδήποτε μουσική θέλετε να παίζετε ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό ειδικά για όσους ακούνε μουσική στις φορητές τους συσκευές. Αυτή η τηλεόραση έχει περιορισμένη μνήμη, οπότε πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε αρκετό χώρο διαθέσιμο για όλα τα προγράμματα που θέλετε να προσθέσετε. Υπάρχει μια ελάχιστη ποσότητα μνήμης που διαθέτει ο πάροχος τηλεοπτικών υπηρεσιών σας για να υποστηρίξει αυτόν τον τύπο δυνατότητας.

Είναι επίσης δυνατό για εσάς να ελέγξετε το δίκτυό σας μέσω του τηλεχειριστηρίου του υπολογιστή. Αυτό είναι ένα άλλο πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το δορυφορικό ραδιόφωνο της τηλεόρασής σας. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε ένα ειδικό πρόγραμμα λογισμικού για λήψη από τον ιστότοπο της εταιρείας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο τηλεχειριστήριο του υπολογιστή μέσω του παροχέα υπηρεσιών τηλεόρασης. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τις διάφορες λειτουργίες, όπως εναλλαγή καναλιών, έλεγχο ποιότητας εικόνας, έλεγχο ήχου και επιλογή προγράμματος για αναπαραγωγή.

Το μόνο αρνητικό πράγμα για το Expedite TV στην Έξυπνη τηλεόραση είναι ότι δεν διαθέτει ενσωματωμένη βιντεοκάμερα. Ωστόσο, πωλούν μια νέα έκδοση, η οποία ονομάζεται DVR HD +. Αυτό το νέο μοντέλο σάς επιτρέπει να εγγράψετε μια εκπομπή ενώ παρακολουθείτε μια άλλη και καταγράφει ακόμη και ένα πρόγραμμα ενώ κάνετε κάτι άλλο. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν βιντεοκάμερες στο αρχικό μοντέλο, δεν θα μπορείτε να εγγράψετε εκπομπές ή ταινίες σε υψηλή ευκρίνεια. αλλά θα μπορείτε ακόμα να τα απολαύσετε.

Categories:

Σχετικό άρθρο

player klub iptv

Παίκτες Klub Intv Review

Προσφέρουμε τον καλύτερο τρόπο παρακολούθησης…

Ανυπομονείτε να αγοράσετε μια νέα σύνδεση IPTV; Τότε είσαι εδώ. Μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και εξαιρετικές συνδέσεις IPTV. Μπορείτε να δείτε το…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *