IPTVGreekcom

Χρειάζεται μόνο το διαδίκτυο για να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Χρειάζεται μόνο να έχετε ένα έξυπνο τηλέφωνο για να παρακολουθήσετε τον ποδοσφαιρικό σας αγώνα

  • Home
  • News
  • Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αθλητικό σας ρολόι | Η απόλυτη ρύθμιση

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αθλητικό σας ρολόι | Η απόλυτη ρύθμιση

Αυτή τη στιγμή, χέρια ψηλά, ποιος κατέχει ένα σπορ ρολόι σαν αυτό και δεν ξέρει πραγματικά πώς να χρησιμοποιήσει όλα τα φανταχτερά χαρακτηριστικά του; Ναι, σίγουρα δεν είστε μόνοι.

Σήμερα, συσκευάζουν πολλά σε αυτά τα ρολόγια. Επομένως, μπορεί να φαίνεται λίγο συντριπτικό και ακόμη και για όσους αισθάνονται ότι έχουν αρκετά καλή αντίληψη για τη χρήση τους. Υπάρχουν δυνητικά τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να κερδίσετε περισσότερα από το αθλητικό σας ρολόι, όπως, για παράδειγμα, να αλλάξετε μέρος της οθόνης, οπότε εμφανίζει διαφορετικά δεδομένα για περιόδους συνεδρίας, αλλάζοντας μεταξύ των κλάδων και ακόμη και αλλάζοντας ορισμένες από τις ρυθμίσεις, ώστε να επιτρέψετε καλύτερη ανάλυση δεδομένων μετά την προπόνηση. Λοιπόν, θα περάσω όλα αυτά σήμερα και περισσότερο χρησιμοποιώντας το ρολόι του συνεργάτη μας, το Polar Vantage V, αλλά προφανώς αυτό ισχύει για οποιοδήποτε αθλητικό ρολόι. Γι ‘αυτό μην ανησυχείτε αν έχετε αυτήν τη στιγμή διαφορετική μάρκα ή μοντέλο. Εντάξει, οπότε έχουμε λάβει πολλές ερωτήσεις τον τελευταίο χρόνο σχετικά με αθλητικά ρολόγια, πώς τα χρησιμοποιούμε, πώς τα ρυθμίζουμε, πώς τα χρησιμοποιούμε προσωπικά και ούτω καθεξής, και τα περισσότερα από αυτά αφορούσαν το τρέξιμο. Άρα θα ξεκινήσω με αυτό σήμερα. Αλλά προφανώς, εάν χρησιμοποιείτε το αθλητικό ρολόι σας για κολύμπι ή ποδηλασία, μην ανησυχείτε, γιατί θα το αγγίξω και αυτό και προφανώς πολλές από αυτές τις δυνατότητες και συμβουλές περνούν ούτως ή άλλως. Ας ξεκινήσουμε ρίχνοντας μια ματιά σε μερικά από τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που μπορεί να έχετε στο αθλητικό σας ρολόι.

Πρώτον, είναι πιθανό να έχει GPS, βαρόμετρο και κάποια μορφή μέτρησης του καρδιακού ρυθμού. Τώρα, το GPS, που αντιπροσωπεύει το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού θέσης, παρακολουθεί τη θέση σας και επομένως καταγράφει πόσο μακριά προχωράτε και πόσο γρήγορα πηγαίνετε. Το βαρόμετρο μετρά την πίεση του αέρα και επομένως το υψόμετρο. Έτσι, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στην αλλαγή του υψομέτρου σε όλη τη δραστηριότητα. Και μετά ο καρδιακός ρυθμός. Τώρα, μπορεί να έχετε ένα ρολόι σαν το δικό μου, το οποίο είναι μάλλον φανταχτερό και διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη καρδιακού ρυθμού και επομένως χρησιμοποιώντας οπτική μέτρηση καρδιακού ρυθμού, αλλά αν το ρολόι σας έχει αυτό ή όχι, πιθανότατα θα είναι σε θέση να ζευγαρώσει και να επικοινωνήσει με εξωτερική συσκευή, όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού στο στήθος. Λοιπόν, αυτά είναι τα βασικά και βασικά στοιχεία ενός αθλητικού ρολογιού GPS. Αλλά προφανώς, μερικά έρχονται με περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες από άλλες. Πάρτε αυτό το Polar Vantage V, Για παράδειγμα, έχει ενσωματωμένη ισχύ, μπορεί να μου δώσει τροφή για το φορτίο της προπόνησής μου, την ανάκαμψη, τον ύπνο μου, για να αναφέρω μόνο μερικά, κάτι που είναι εκπληκτικό. Αλλά φαντάζομαι όταν πηγαίνετε πραγματικά για να ρυθμίσετε αυτό το σπορ ρολόι. Έχετε αφήσει να ξύσετε το κεφάλι σας λίγο επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων επιλογών, ο αριθμός των ελαφρών παραλλαγών στα πεδία δεδομένων μπορεί να είναι πραγματικά πολύ συγκεχυμένος. Τι θέλετε πραγματικά να εμφανίζεται στην οθόνη του ρολογιού σας; Λοιπόν, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάμε κάθισμα, παίρνουμε μια μπύρα και εξηγούμε. Ο αριθμός των ελαφρών παραλλαγών στα πεδία δεδομένων μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένος. Τι θέλετε πραγματικά να εμφανίζεται στην οθόνη του ρολογιού σας; Λοιπόν, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάμε κάθισμα, παίρνουμε μια μπύρα και εξηγούμε. Ο αριθμός των ελαφρών παραλλαγών στα πεδία δεδομένων μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένος. Τι θέλετε πραγματικά να εμφανίζεται στην οθόνη του ρολογιού σας; Λοιπόν, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάμε κάθισμα, παίρνουμε μια μπύρα και εξηγούμε.

Εντάξει, οπότε θα σας προτείνω κάποιες προτάσεις εδώ χρησιμοποιώντας το δικό μου ρολόι, αλλά έχοντας χρησιμοποιήσει αυτές τις συσκευές για χρόνια και έχοντας προπονήσει αθλητές για χρόνια, αισθάνομαι ότι έχω μια πολύ καλή ρύθμιση με την οθόνη μου. Χρησιμοποιώ λοιπόν το Polar Flow εδώ που είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης της Polar και αυτό μου επιτρέπει πραγματικά να προσαρμόζω και να αλλάζω τις οθόνες μέσα από εκεί, αλλά αν χρησιμοποιείτε άλλη συσκευή μπορεί να μπορείτε να το κάνετε αυτό στην ίδια τη συσκευή ή τη δική τους πλατφόρμα. Τώρα, θέλω επίσης να προτείνω να έχετε μια σειρά διαφορετικών οθονών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για διαφορετικούς τύπους προπονήσεων. Έτσι, το πρώτο μου εδώ είναι η οθόνη αναπαραγωγής μου. Αυτό είναι για αυτές τις καθημερινές, εύκολες διαδρομές, αυτές τις διασκεδαστικές διαδρομές. Τώρα, αυτό πρέπει να έχει αυτές τις βασικές μετρήσεις. Θέλετε λοιπόν τον χρόνο που πέρασε, θέλετε την απόσταση σας,

Εντάξει, αλλά τώρα, αν μετακινηθώ στην επόμενη οθόνη μου, έχω αυτό που ονομάζω οθόνη της επιχείρησής μου. Αυτό είναι ό, τι πρέπει να δείτε κατά τη διάρκεια μιας σκληρής περιόδου ή κατά τη διάρκεια ορισμένων διαστημάτων. Έχω προσπαθήσει να το κρατήσω αρκετά εύκολο, αρκετά απλό εδώ, μόνο τέσσερα πεδία, ώστε να μπορείτε να το δείτε γρήγορα κατά τη διάρκεια μιας σκληρής περιόδου, οπότε τώρα έχουμε διάρκεια γύρου, απόσταση γύρου, πάλι, έχουμε ακόμα αυτήν την ταχύτητα ή ρυθμός και έχουμε επίσης τον καρδιακό σας ρυθμό. Τώρα, για αυτό για όλη τη δουλειά, υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες επειδή πρέπει να πατήσετε αυτό το κουμπί γύρου όταν ξεκινάτε μια περίοδο λειτουργίας, όταν ξεκινάτε έναν αντιπρόσωπο, τερματίζετε έναν αντιπρόσωπο, ξεκινήστε την ανάκτηση, τερματίζετε μια ανάκαμψη, βασικά σε οποιοδήποτε σημείο διαστήματος . Αυτό θα είναι στη συνέχεια σε θέση να σας πει πόσο καιρό ή πόσο έχετε φτάσει σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα ή πόση ανάκαμψη έχετε απομείνει και ούτω καθεξής. Τώρα, για να διευκρινίσω, Αυτό δεν σταματά τον συνολικό χρόνο που πέρασε. Εάν επιστρέψετε σε αυτήν την πρώτη οθόνη, θα εξακολουθείτε να βλέπετε αυτό. Επίσης, προτείνω επίσης να απενεργοποιήσετε κάθε λειτουργία αυτόματου γύρου που ενδέχεται να έχετε ήδη ενεργοποιήσει στο ρολόι σας, γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Τώρα, κάνοντας όλα αυτά, θα βοηθήσετε όχι μόνο μαζικά τον εαυτό σας, αλλά και έναν προπονητή εάν έχετε. Διότι όταν πρόκειται να αναλύσετε αυτή την προπόνηση μετά τη συνεδρία. Θα είστε σε θέση να δείτε αυτούς τους ατομικούς γύρους και να αναλύσετε πραγματικά αυτά τα μπλοκ και, πιστέψτε με, ως προπονητής, αυτό βοηθά μαζικά. κάνοντας όλα αυτά, θα βοηθήσετε όχι μόνο μαζικά τον εαυτό σας, αλλά και έναν προπονητή εάν έχετε. Διότι όταν πρόκειται να αναλύσετε αυτή την προπόνηση μετά τη συνεδρία. Θα μπορείτε να δείτε αυτούς τους ατομικούς γύρους και να αναλύσετε πραγματικά αυτά τα μπλοκ και, πιστέψτε με, έχοντας γίνει προπονητής, αυτό βοηθά μαζικά. κάνοντας όλα αυτά, θα βοηθήσετε όχι μόνο μαζικά τον εαυτό σας, αλλά και έναν προπονητή εάν έχετε. Διότι όταν πρόκειται να αναλύσετε αυτή την προπόνηση μετά τη συνεδρία. Θα είστε σε θέση να δείτε αυτούς τους ατομικούς γύρους και να αναλύσετε πραγματικά αυτά τα μπλοκ και, πιστέψτε με, ως προπονητής, αυτό βοηθά μαζικά.

Εντάξει, οπότε είναι οι δύο πιο σημαντικές οθόνες μου, η οθόνη αναπαραγωγής μου και η οθόνη της επιχείρησής μου, αλλά έχω πραγματικά μερικά επιπλέον στοιχεία που ίσως δεν αναφέρονται τόσο συχνά. Αλλά είναι αρκετά διασκεδαστικά, είναι εντελώς προαιρετικά, απλώς θέλω να τους αναφέρω από καιρό σε καιρό, ένα από τα οποία είναι δύναμη. Ναι, δύναμη για τρέξιμο. Τώρα, αυτό είναι καινούργιο για μένα, είναι αρκετά καινοτομία. Προφανώς το έχω συνηθίσει για ποδηλασία, αλλά πραγματικά απολαμβάνω να το τρέχω τώρα. Τώρα, απλώς θέλω να αναφέρομαι σε αυτήν την οθόνη από καιρό σε καιρό, αλλά μπορεί να αρχίσω να την ενσωματώνω στην οθόνη αναπαραγωγής μου, ακόμη και στην οθόνη της επιχείρησής μου για τρέχουσες συνεδρίες. Τώρα, αυτήν τη στιγμή, εμφανίζει την τρέχουσα ισχύ μου στο μέσο της οθόνης, τη μέγιστη ισχύ μου στην κορυφή και τη μέση ισχύ μου στο κάτω μέρος. Τώρα, Είμαι πραγματικά αρκετά τυχερός στο γεγονός ότι το Vantage V διαθέτει έναν ενσωματωμένο μετρητή ισχύος που είναι πραγματικά πολύ ασυνήθιστο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η συσκευή σας δεν μπορεί να σηκώσει ή να διαβάσει ισχύ, απλά μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεστε ένα εξωτερικός μετρητής ισχύος, όπως ένα πόδι ποδιών για την καταγραφή αυτού Τώρα, αν το κάνω κύλιση ξανά, έχω μια οθόνη για υψόμετρο, έτσι αυτό εμφανίζει το τρέχον υψόμετρό μου στη μέση, ανάβαση στην κορυφή και κατάβαση στο κάτω μέρος, τα οποία είναι όλα ενδιαφέροντα πράγματα που πρέπει να εξετάζω κατά καιρούς, και μετά παρόμοια αν μετακινηθώ στην επόμενη οθόνη, παρόμοια μορφή. Έχω ρυθμό ή βήματα ανά λεπτό. Τώρα, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συσκευή σας, σας συνιστώ πραγματικά να βρείτε τις ζώνες σας και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό, μερικοί ευκολότεροι, μερικοί πιο δύσκολοι από άλλους. Το πιο εύκολο από το εμπορικό κέντρο είναι ο τύπος ηλικίας: 220 μείον την ηλικία σας και αυτό θα σας δώσει έναν πολύ τραχύ μέγιστο καρδιακό ρυθμό. Μια άλλη μέθοδος είναι να κάνετε κυριολεκτικά όσο πιο σκληρά μπορείτε σε κάποιο είδος συνεδρίας ή αγώνα και να βρείτε τον μέγιστο καρδιακό σας ρυθμό, αν και αυτό θα πλήξει πολύ.

Τέλος, μια άλλη μέθοδος είναι να κάνετε ένα τεστ κατωφλίου. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σε ένα εργαστήριο και θα έχετε πολύ ακριβή αποτελέσματα ή μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας στο δρόμο. Εάν πρόκειται να το κάνετε αυτό, θα πρότεινα να κάνετε μια προσπάθεια 30 λεπτών μόνοι σας και, στη συνέχεια, με αυτό το νέο όριο ή τον μέγιστο καρδιακό ρυθμό, θα μπορείτε να υπολογίσετε τις ζώνες σας. Για τον εαυτό μου, χρησιμοποιώ τον μέγιστο καρδιακό μου ρυθμό, έβαλα στο Polar Flow και αυτό έβγαλε και δημιούργησε αυτόματα τις ζώνες μου για μένα. Τώρα, όταν κοιτάζω τη συσκευή μου, ξέρω ότι οι ζώνες μου είναι χτυπημένες και με αυτό, μπορείτε πραγματικά να την καταλάβετε αν θέλετε. Τώρα, αυτό δεν είναι κάτι που έχω παίξει πολύ. Αλλά με κάθε ειλικρίνεια, μου αρέσει πολύ η ιδέα της. Διότι σε πολλά ρολόγια. Τώρα μπορείτε πραγματικά να ορίσετε περιοριστές σε αυτές τις ζώνες. Επομένως, θα σας ειδοποιήσει και θα σας ειδοποιήσει εάν βγείτε από τη ζώνη στην οποία πρέπει να είστε. Έτσι, στο ρολόι μου, για παράδειγμα, θα χρειαζόμουν να δημιουργήσω μια προπόνηση λίγης φάσης και στη συνέχεια να δημιουργήσω στόχους εντός αυτής της προπόνησης ως σε ποια ζώνη πρέπει να είμαι σε συγκεκριμένες ώρες καθ ‘όλη τη διάρκεια. Όταν λοιπόν ξεκινάω και κάνω αυτήν την προπόνηση, θα μου πει όχι μόνο όταν πρέπει να ξεκινήσω έναν επαναπρόσωπο ή ένα διάστημα ή ακόμη και να τερματίσω αυτό το rep ή το διάστημα, θα μου πει επίσης αν είμαι η σωστή ζώνη ή όχι .

And this really comes into its own in the water. Because obviously, you’re not able to check your watch quite so often as you’re swimming along, so instead, it beeps and buzzes as you go, so both of which you can hear and feel, and then notified as to whether you’re in your zone or you’re stepping outside of that zone. In terms of what it actually displays, that’s obviously slightly less important ‘cos you’re not able to monitor your watch quite, so regularly as you swim along, but I would recommend having overall elapsed time, distance and heart rate and then when you go to do a session, you want to have lap time and lap distance, and then for biking, you’re probably gonna want to change a few more of those data fields, but still sticking with those two screens that we were talking about for the run, that play screen and business screen, for the everyday rides and those sessions. Now, on that play screen as a minimum, you’re going to want overall elapsed time, distance, speed and heart rate, and then if you do have room for it and you do have a power meter then power is quite nice and also cadence, whereas on my biking business screen. I would recommend having current lap time, power, heart rate, cadence and if you have room for it, average power and even normalized power if you can. Now, that is a lot of information there. So if you do have any questions on any of that then please do drop them in the comments section below. I will happily answer them, and, as I said earlier, this is exactly how I have my devices set up and have had for a number of years. It’s been everything that I’ve needed to perform, however I do appreciate that other people out there may prioritize different metrics due to the location that they’re in, the environment, what they’re training for, so if that is you.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω από εσάς και γιατί διαφέρει, έτσι, πάλι, παρακαλώ εμπλακείτε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Εάν σας άρεσε το σημερινό βίντεο, πατήστε αυτό το κουμπί αντίχειρας. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα από το GTN, κάντε κλικ σε αυτόν τον κόσμο και εγγραφείτε στο κανάλι. Αν θέλετε να δείτε το τρέξιμό μας με βίντεο ισχύος, απλώς κάντε κλικ εδώ και αν θέλετε να δείτε το βίντεο απεμπλοκής Polar Vantage V, κάντε κλικ εδώ.

 

 

 

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *