IPTVGreekcom

Χρειάζεται μόνο το διαδίκτυο για να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Χρειάζεται μόνο να έχετε ένα έξυπνο τηλέφωνο για να παρακολουθήσετε τον ποδοσφαιρικό σας αγώνα

  • Home
  • News
  • Πώς να ρυθμίσετε το Chromecast στην τηλεόραση στο Smart Home

Πώς να ρυθμίσετε το Chromecast στην τηλεόραση στο Smart Home

Γεια! Σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε. Σήμερα, θα σας πούμε πώς να ρυθμίσετε το χρωμόσταμά σας. Έχουμε μερικές ερωτήσεις και είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Αυτή είναι η χαλκοκέτα σας. Η φανταστική συσκευή της δικής σας για μόνο $ 30 έχει πρόσβαση σε αυτό. Εδώ είναι το HDMI σας. Πρόκειται να συνδέσετε αυτό στην τηλεόρασή σας τώρα. Εδώ είναι ο μετασχηματιστής εναλλασσόμενου ρεύματος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το δικαίωμα στην ενότητα USB της τηλεόρασής σας. Εντούτοις, προειδοποιήστε εάν το κάνετε αυτό όταν απενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας, μαντέψτε τι κανείς δεν πρόκειται να είναι στο σπίτι. Όταν προσπαθείτε να ειδοποιήσετε το Google στο σπίτι, εάν το έχετε στο AC σας, τότε δεν έχει σημασία τι θα είναι σε θέση να εγγραφεί στο σε κατάσταση αναμονής, θα παραμείνει πάντα δίπλα σας και θέλετε να δείτε πού εμφανίζεται. Θα σου δείξω. Αυτό είναι λοιπόν το Chromecast σας. Το βύσαμε στο HDMI και επίσης το βύσαμε στο καλώδιο AC. Έχουμε ενεργοποιήσει το chromecast. Έχουμε κατεβάσει την εφαρμογή Google στο σπίτι.

Τώρα θα σας δείξουμε πώς να ρυθμίσετε το Chrome. Έτσι, θα έχω πρόσβαση στο σπίτι της Google. Και όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, αυτό έρχεται, έτσι έχετε το YouTube, το Netflix. Θα πάμε στην πάνω δεξιά γωνία εδώ, και αυτό πρόκειται να πει ότι πρέπει να ρυθμίσετε. Έτσι, θα κάνουμε κλικ στο setup και θα πρέπει να πάρετε ένα εικονίδιο αναπήδησης. Και θα πάμε στην κάτω γωνία εδώ, όπου λέει ότι συνεχίζουμε, και θα πρέπει να συνδεθεί με το chromecast σας. Αυτό σημειώνει ότι η κινητή συσκευή σας θα μεταβεί σε ένα προσωρινό hotspot Wi-Fi και θα το δούμε αυτό στο chromecast σας, οπότε έχουμε δημιουργήσει αυτήν τη στιγμή. Συνεχίστε να ακολουθείτε τις οδηγίες στο tablet ή το φορητό υπολογιστή. Έτσι θα σας ρωτήσει αν βλέπετε τον κώδικα, ο κώδικας είναι εδώ 4q5. Βλέπω τον κωδικό. Έτσι, θα σας δώσει μια ειδοποίηση. Θα προχωρήσουμε τώρα. Προφανώς θέλουμε να συνδεθούμε. Θα το ξεκλειδώσω αυτό, και θα συνεχίσω, θα το πω εντάξει και θα συνεχίσουμε. Γι ‘αυτό τώρα συνδέεται με το δίκτυό μου που τώρα λέγεται 5t. Εάν χρειάζεστε συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, υπάρχουν μέρη που μοιάζουν με τη βοήθεια του Chromecast Comm Slash. Αλλά θα σας βοηθήσουμε με αυτό. Έτσι δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε, είναι πολύ πιο διορατικό και ευχάριστο με αυτόν τον τρόπο. Θα σου πω καλά.

Είναι έτοιμο να ρίξει. Είναι συνέχεια στη δεξιά γωνία. Πρόκειται να κάνετε κλικ σε αυτό και θα συνδεθούμε. Και θα πρέπει αυτόματα να σας αναγνωρίσει. Θα το εγκαταστήσουμε ως εμάς εδώ με αυτό το αυτοματισμό στο σπίτι, και μπορούμε να παραλείψουμε αυτό το κομμάτι, γιατί θα σας δείξουμε πώς να ρίχνετε, και voila. Τώρα θέλουμε να αλλάξουμε το όνομα, οπότε τι πρόκειται να κάνετε, πρόκειται να πάτε σε αυτό το τμήμα εδώ, και θα πάτε στις συσκευές σας, θα το αλλάξετε κάνοντας κλικ στο στην πάνω δεξιά γωνία. Όχι αυτό το ένα, εδώ είναι ρυθμίσεις, και πρόκειται να αλλάξουμε το όνομα. Λέει ότι λέγεται αυτό είναι ένα ανόητο όνομα. Θα θέλαμε λοιπόν να το αλλάξουμε σε κάτι πιο διασκεδαστικό. Πάω να το αλλάξω στην τηλεόρασή μου και αυτό να γίνει. Εντάξει και τώρα μπορείτε να δείτε στην κάτω γωνία. Λέει την τηλεόραση μου. Ήρθε η ώρα να σας δείξουμε πώς να κάνετε το casting. Λοιπόν τι πρόκειται να κάνουμε, πρόκειται να κάνουμε κλικ εδώ. Και θα πάτε στην οθόνη βήχα. Και θα πάμε στην τηλεόρασή μου. Αυτό που το μετονομάσαμε και πρέπει να συνδέεται τώρα. Οπότε τώρα ρίχνω αυτά τα δέντρα στην τηλεόρασή μου. Τόσο εδώ είμαστε. Αυτός είναι ο καταπληκτικός ιστότοπος οικιακού αυτοματισμού εδώ. Τώρα θα αλλάξω την πηγή. Και θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε με το Google hump σας. Εντάξει, λοιπόν, τι πρόκειται να κάνουμε, πηγαίνετε στην πηγή μας. Και θα πάω στο HDMI. Είναι συνδεδεμένο. Και τώρα θα το κλείσω. Τώρα λοιπόν, ρίχνω αυτά τα δέντρα στην τηλεόραση μου. Εδώ είμαστε. Αυτή είναι η υπέροχη ιστοσελίδα αυτοματισμού μας εδώ. Τώρα θα αλλάξω την πηγή. Και θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε με το Google hump σας. Εντάξει, λοιπόν, τι πρόκειται να κάνουμε, πηγαίνετε στην πηγή μας. Και θα πάω στο HDMI. Είναι συνδεδεμένο. Και τώρα θα το απενεργοποιήσω. Τώρα λοιπόν, ρίχνω αυτά τα δέντρα στην τηλεόραση μου. Τόσο εδώ είμαστε. Αυτή είναι η υπέροχη ιστοσελίδα αυτοματισμού μας εδώ. Τώρα θα αλλάξω την πηγή. Και θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε με το Google hump σας. Εντάξει, λοιπόν, τι πρόκειται να κάνουμε, πηγαίνετε στην πηγή μας. Και θα πάω στο HDMI. Είναι συνδεδεμένο. Και τώρα θα το απενεργοποιήσω.

Θα σας δείξω πώς λειτουργεί με την υπέροχη συσκευή μας. Θα σας δείξω πώς να ξεκινήσετε το πάρτι. Το μενού χορού του Google Play αναμειγνύεται στην τηλεόρασή μου. Είναι όλα percolated. Ακριβώς εδώ είναι μια λίστα αναπαραγωγής YouTube που ονομάζεται upbeat μουσική πλατφόρμα μουσικών κομματιών μουσικής από τον Δεκέμβριο του 2015 έως το 2012, παίζοντας στην τηλεόραση μου. Αν παρατηρήσετε ότι η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη, και πρόκειται να παίξει μέσα από το χρωματοστάσιο που έχουμε δημιουργήσει. Οπως βλέπεις. Είναι ένα κατάστημα ενιαίας εξυπηρέτησης και ήταν σε θέση να φέρει το πάρτι και να μας παρουσιάσει κάποιες χορευτικές ειδήσεις. Ακριβώς εδώ ελέγξτε αυτόν τον τύπο.

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το βίντεο. Εάν δεν το παρακαλώ, ενημερώστε μας γιατί στην ενότητα σχολίων όπως εγγραφείτε πάντα και δώστε μας αντίχειρες πάνω ή κάτω. Είναι όλα καλά. Σας εκτιμούμε. Ευχαριστώ που παρακολουθήσατε

 

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *