IPTVGreekcom

Χρειάζεται μόνο το διαδίκτυο για να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Χρειάζεται μόνο να έχετε ένα έξυπνο τηλέφωνο για να παρακολουθήσετε τον ποδοσφαιρικό σας αγώνα

lista iptv portugal

Τι είναι το Kodi IPTV

Το Kodi ψυχαγωγικό κέντρο είναι ένα ανοικτού κώδικα, εντελώς δωρεάν, πολυ-πλατφόρμα ψυχαγωγικού κέντρου με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες IPTV Kodi .

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Kodi για να παρακολουθήσουν δωρεάν καλωδιακή τηλεόραση. Το Kodi απορρίπτει περιεχόμενο από ιστότοπους που φιλοξενούν καλωδιακές τηλεοπτικές ροές, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε δωρεάν τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κλικ σε τόνους διαφημίσεων banner και αναδυόμενα παράθυρα.

Τι είναι το Kodi;

Με το Kodi, παίρνετε:

  • Δωρεάν τηλεόραση
  • Δωρεάν ταινίες
  • Δεν υπάρχουν τέλη εγκατάστασης, δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις
  • Δεν υπάρχουν διαφημίσεις ή αναδυόμενα παράθυρα

Τι άλλο μπορεί να κάνει το Kodi;

Επειδή πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα, όποιος ξέρει πώς μπορεί να “επανατοποθετήσει” τον πηγαίο κώδικα του Kodi ή να δημιουργήσει πρόσθετα που βελτιώνουν τις δυνατότητές του.

Ορισμένα πρόσθετα Kodi μπορούν να κάνουν τα πράγματα όπως να μειώσουν τα φώτα στο σπίτι σας, να συνδεθούν με ζωντανές τηλεοπτικές ροές, να ανοίξουν ψηφιακά αρχεία κωμικού βιβλίου, να εμφανίσουν μηνύματα κειμένου από το smartphone σας, να τραβήξουν μια φωτογραφία του τύπου πίτσα μέσω της κάμερας ασφαλείας και πολλά άλλα.

XBMC εναντίον Kodi: Ποια είναι η διαφορά;

Το XBMC (Xbox Media Center) είναι το παλιό όνομα του Kodi. Το λογισμικό που είναι πλέον γνωστό ως Kodi σχεδιάστηκε αρχικά για την αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων του Xbox.

Σήμερα, όμως, το Kodi κάνει πολύ περισσότερα από το να παίζει μόνο μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον, μπορείτε τώρα να εγκαταστήσετε το Kodi σε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο υπολογιστή κάτω από τον ήλιο – όχι μόνο στο Xbox. Γι ‘αυτό οι προγραμματιστές της Kodi αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα του λογισμικού τους το 2014.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi

Οι περισσότεροι άνθρωποι τρέχουν Kodi σε MacOS ή Windows. Ωστόσο, το Kodi τρέχει επίσης σε  Android, iOS, Linux  και ακόμη και στο  Raspberry Pi . Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Kodi ως αυτόνομο λειτουργικό σύστημα εγκαθιστώντας το  KodiBuntu.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε έναν υπολογιστή

Η εγκατάσταση του Kodi στον υπολογιστή είναι ένα cinch. Απλά κατεβάστε το κατάλληλο αρχείο εγκατάστασης από την ιστοσελίδα του Kodi, ανοίξτε το πρόγραμμα εγκατάστασης, χτυπήστε το επόμενο λίγες φορές και τελειώσετε.

 

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε ένα Mac

Η εγκατάσταση του Kodi στο MacOS είναι επίσης πολύ εύκολη. Ωστόσο, αφού κάνετε λήψη του εγκαταστάτη, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας. Από προεπιλογή, το macOS σας εμποδίζει να εγκαταστήσετε εφαρμογές από πηγές εκτός του App Store.

 

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο Android

Τώρα που το Kodi βρίσκεται στο Google Play, είναι εξαιρετικά εύκολο να το εγκαταστήσετε. Απλά αναζητήστε το Kodi στο Google Play και εγκαταστήστε το με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε με οποιαδήποτε κανονική εφαρμογή Android.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στην iOS

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο Linux

Οι βετεράνοι του Linux δεν θα πρέπει να έχουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση του Kodi. Απλά πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές στο τερματικό γραμμής εντολών:

sudo apt-get εγκαταστήσετε το λογισμικό-properties-common sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / ppa sudo apt-get ενημέρωση sudo apt-get install kodi


Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μάθετε πώς να κάνετε προηγμένα πράγματα όπως η υποβάθμιση σε μια παλαιότερη έκδοση του Kodi ή να εγκαταστήσετε το Kodi σε σπάνιες γεύσεις του Linux, ανατρέξτε στον  επίσημο οδηγό εγκατάστασης του Linux .

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο Raspberry Pi

Το Raspberry Pi είναι ένας πολύ μικρός υπολογιστής που χρησιμοποιείται συχνά για να διδάξει τα παιδιά για την επιστήμη των υπολογιστών.

Επειδή υπάρχουν πολλές εκδόσεις του Raspberry Pi εκεί έξω, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να  ελέγξετε τον επίσημο οδηγό εγκατάστασης  και να εντοπίσετε το συγκεκριμένο μοντέλο σας εάν ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε το Kodi στο Raspberry Pi.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο UBuntu

Το KodiBuntu είναι ένα μινιμαλιστικό λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο κέντρο ψυχαγωγίας Kodi. Με το KodiBuntu, δεν χρειάζεστε ένα γεμάτο πλήρως λειτουργικό σύστημα για προβολή μέσων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τη μονάδα flash KodiBuntu και να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας.

Ελέγξτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς μοιάζει με το KodiBuntu.

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα bootable USB stick Kodi; Ελέγξτε τον  επίσημο οδηγό εγκατάστασης του KodiBuntu  ή  παρακολουθήστε αυτό το βίντεο .

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο Fire OS

Η Amazon πρόσφατα κλώτσησε το Kodi από το κατάστημα εφαρμογών του σχετικά με θέματα πειρατείας. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα Kodi σταμάτησε να υποστηρίζει Fire OS. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να εγκαταστήσετε το Kodi στο ραβδί πυρκαγιάς σας.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να ανακαλύψετε μια λύση που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο την Kodi στη συσκευή σας Amazon Fire TV.

Βρείτε το δρόμο σας γύρω από τη διασύνδεση Kodi

Στην επιφάνεια, η διεπαφή του Kodi φαίνεται απλή. Αλλά είναι εύκολο να χαθείτε μόλις αρχίσετε να εξερευνάτε τις επιλογές προχωρημένου μενού του Kodi.

Εάν είστε Kodi noob, εδώ είναι 5 καθήκοντα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε το κρεμαστό από το funky σύστημα μενού του Kodi. Μέχρι τη συμπλήρωση των 5, θα μπορείτε να καλέσετε τον εαυτό σας έναν κύριο Kodi.

TAG: καλύτερο iptv για kodi, kodi λύσεις iptv, δωρεάν iptv kodi, kodi iptv youtube, kodi iptv addon, τελικό iptv kodi, best paid iptv για kodi, πώς να εγκαταστήσετε iptv σε kodi, best iptv service kodi, best paid iptv kodi 2017 , kodi 17 pvr iptv απλό πελάτη, kodi iptv setup, εγκατάσταση iptv σε kodi, πώς να εγκαταστήσετε το iptv στο kodi 2017, το καλύτερο iptv για kodi 2016, kodi λύσεις iptv λίστα καναλιών, πώς να προσθέσετε το iptv στο kodi, iptv stalker kodi κατεβάσετε

 

Categories:

Σχετικό άρθρο

Προσφέρουμε τον καλύτερο τρόπο παρακολούθησης…

Ανυπομονείτε να αγοράσετε μια νέα σύνδεση IPTV; Τότε είσαι εδώ. Μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και εξαιρετικές συνδέσεις IPTV. Μπορείτε να δείτε το…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *