IPTVGreekcom

Χρειάζεται μόνο το διαδίκτυο για να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Χρειάζεται μόνο να έχετε ένα έξυπνο τηλέφωνο για να παρακολουθήσετε τον ποδοσφαιρικό σας αγώνα

iptv бесплатно

Τι είναι IPTV

Φανταστείτε ότι κάθε μέρα όταν επιστρέφετε από την εργασία ή το σχολείο, γυρίζετε την τηλεόραση για χαλαρωτικό χρόνο και η αγαπημένη σας εκπομπή έχει τελειώσει. Πρέπει να παρακολουθήσετε κάποια βαρετά τηλεοπτικά προγράμματα αντί για μια συναρπαστική τηλεοπτική εκπομπή πραγματικότητας. Δεν θα ήταν καλύτερα να παρακολουθούσατε την τηλεόραση περισσότερο σαν να περιηγείστε στον Ιστό, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε να παρακολουθήσετε όποτε και όπου αισθανθήκατε να το βλέπετε; Έτσι, η Τηλεόραση Πρωτοκόλλου Internet (IPTV) είναι απολύτως η λύση που ψάχνετε, η IPTV χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Διαδικτύου για να παραδώσει τηλεοπτικά προγράμματα “κατόπιν ζήτησης. Και η ερώτηση εδώ είναι” Πώς λειτουργεί; Ποια οφέλη θα μας φέρει; Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε IPTV;
Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά!

1. Τι είναι IPTV; 

Τι είναι το iptv – Από την άποψη του τηλεοπτικού παρατηρητή, το IPTV είναι πολύ απλό: αντί να λαμβάνετε τηλεοπτικά προγράμματα ως σήματα εκπομπής που εισέρχονται στο σπίτι σας από κεραία οροφής, δορυφορικό πιάτο ή οπτικό καλώδιο, παίζεται σχεδόν ταυτόχρονα) μέσω της σύνδεσης στο Internet. Σε αντίθεση με τα ληφθέντα μέσα, η IPTV προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς ροής των πηγών μέσων. Ως αποτέλεσμα, ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων πελάτη μπορεί να αρχίσει να παίζει το περιεχόμενο (όπως ένα τηλεοπτικό κανάλι) σχεδόν αμέσως. Αυτό είναι γνωστό ως streaming media.
Για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο η IPTV διαφέρει από την παραδοσιακή τηλεόραση, ας συγκρίνουμε τον παραδοσιακό τρόπο προβολής της τηλεόρασης με την IPTV .

  • Το καλώδιο και ο δορυφόρος λειτουργούν επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζονται σε συγκεκριμένα κανάλια εντός αυτού του σήματος και η θεμελιώδης διαφορά είναι ότι το καλώδιο είναι μέσω ενσύρματης σύνδεσης ενώ ο δορυφόρος είναι ασύρματα μέχρι να φτάσει στο σπίτι σας.
  • Το IPTV χρησιμοποιεί δίκτυο βασισμένο στο πρωτόκολλο Internet (IP) για την παροχή τηλεοπτικών καναλιών στον αποκωδικοποιητή των χρηστών. Τα δίκτυα διαδικτύου διαφέρουν από το καλωδιακό και το δορυφορικό, προσφέροντας περιεχόμενο μέσω του ίδιου μοντέλου πελάτη-διακομιστή που καθιστά ηλεκτρονικά μηνύματα, ιστότοπους και άλλες υπηρεσίες που βασίζονται στο Διαδίκτυο. Όπως θα δούμε πιο αναλυτικά σε αυτό το ιστολόγιο, το IP ή το πρωτόκολλο Internet είναι η γλώσσα που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά πακέτων δεδομένων μεταξύ υπολογιστών συνδεδεμένων στο δίκτυο Διαδικτύου.

Σε αντίθεση με το καλωδιακό ή δορυφορικό σύστημα, όπου το περιεχόμενο μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο, σε εκπομπή και ξεχνάμε το μοντέλο, η IPTV έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει τον προγραμματισμό στους διακομιστές κατά τη μετάδοσή του, επιτρέποντας στους χρήστες να ζητούν ανά πάσα στιγμή το περιεχόμενο μέσω του Διαδικτύου.

2. Τι είναι οι τύποι IPTV;

Οι υπηρεσίες IPTV μπορούν να ταξινομηθούν σε τρεις κύριες κατηγορίες:

  • Βίντεο κατά παραγγελία (VOD): μπορείτε να επιλέξετε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ή μια ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε από ένα ευρύ φάσμα, να πληρώσετε τα χρήματά σας και να τα παρακολουθήσετε εκεί και στη συνέχεια.
  • Ζωντανή τηλεόραση και ζωντανά μέσα ενημέρωσης, με ή χωρίς σχετική αλληλεπίδραση.
  • Χρονομεταβλητά μέσα: π.χ. τηλεκατευθυνόμενο τηλεοπτικό πρόγραμμα (αναπαράγει μια τηλεοπτική εκπομπή που μεταδόθηκε ώρες ή ημέρες πριν), τηλεόραση εκκίνησης (επαναλαμβάνει την τρέχουσα τηλεοπτική εκπομπή από την αρχή της)

Και οι τρεις μορφές IPTV μπορούν να λειτουργήσουν είτε με τον υπολογιστή σας είτε με ένα συνηθισμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μέσω ενός αποκωδικοποιητή που εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής σας, ακόμα και σε μια κινητή συσκευή όπως ένα κινητό τηλέφωνο ή iPod … Και οι τρεις μπορούν να παραδοθούν είτε μέσω του δημόσιου διαδικτύου είτε μέσω ενός διαχειριζόμενου, ιδιωτικού δικτύου που λειτουργεί ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο.

3. Πώς λειτουργεί το IPTV;

Η IPTV είναι πολύ παρόμοια με την περιήγηση στο διαδίκτυο από την παραδοσιακή πλοήγηση καναλιών. Απλώς χρησιμοποιεί IP ( Internet Protocol ), ένα πρωτόκολλο μεταφοράς το οποίο είναι ένας μηχανισμός παράδοσης για την παράδοση των βίντεο στον θεατή. Όταν ο θεατής κάνει κλικ σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό πρόγραμμα ή ζητά το βίντεο, το βίντεο από διαφορετικές πηγές (διακομιστές) χωρίζεται σε πακέτα δεδομένων και αποστέλλεται μέσω του διαδικτύου. Οι διακομιστές βίντεο μεταδίδουν προγράμματα μέσω οπτικών ινών σε υπάρχοντα νοικοκυριά μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο και αποστέλλονται αιτήσεις και αποστέλλονται εκθέσεις. τι είναι IPTV

4. Πώς να χρησιμοποιήσετε IPTV

Αυτή τη στιγμή σίγουρα, ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για τον τρόπο χρήσης του IPTV, ποιες συσκευές είναι συμβατές.
Πρώτον, πρέπει να έχετε σύνδεση στο Internet, συνιστάται καλή ταχύτητα (επειδή ορισμένα κανάλια FHD απαιτούν σταθερή σύνδεση)
Δεύτερον. μια συσκευή είναι σίγουρα απαραίτητη, με το BestbuyIPTV που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε σχεδόν συσκευές: MAG κουτί , κιβώτιο Android , ανοιχτό κουτί , PC, Smart TV , Apple TV , Enigma , Dreamlink , KODI μέχρι στο iPhone, Ipad, εφαρμογές Android

Τώρα που αρχίζετε να καταγράφετε έναν λογαριασμό δεν μπορεί να είναι πιο εύκολο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να επιλέξετε τον τύπο της συσκευής σας, και στη συνέχεια να περιμένετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πληροφορίες σύνδεσης.
Με το BestbuyIPTV μετά από εγγραφή, θα έχετε 48 δωρεάν δοκιμαστικές ώρες για να ζήσετε την υπηρεσία πριν αποφασίσετε για τη συνδρομή.
=> Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στη δοκιμή: IPTV Free

Αφού λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμαστική γραμμή, μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή σας και στη συνέχεια να απολαύσετε τον κόσμο της ψυχαγωγίας, της μουσικής και ούτω καθεξής.

Τι είναι το iptv service , τι είναι το έξυπνο iptv, ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία iptv, οι iptv playlists, τι είναι το έξυπνο iptv app, τι είναι το iptv stalker addon, τι είναι το iptv player, τι είναι το iptv m3u, τι είναι το iptv 2017, είναι το iptv έτος, τι είναι το iptv setup, τι είναι το iptv μπουκέτο, τι είναι το iptv on smart TV, τι είναι το iptv openbox, τι είναι το iptv για το kodi, ποια είναι τα iptv κανάλια, τι είναι το iptv server, τι είναι το iptv restream, πίνακας. Συνδρομή IPTV

Categories:

Σχετικό άρθρο

πώς να ρυθμίσετε ένα παράθυρο…

Καλώς ήλθατε παιδιά! Σε αυτό το βίντεο, θα σας δείξω πώς να ρυθμίσετε το πρώτο VPN σας. Και θα σας δείξω πώς να το ρυθμίσετε…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *