IPTVGreekcom

Χρειάζεται μόνο το διαδίκτυο για να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Χρειάζεται μόνο να έχετε ένα έξυπνο τηλέφωνο για να παρακολουθήσετε τον ποδοσφαιρικό σας αγώνα

  • Home
  • News
  • Τι VPN πρέπει να χρησιμοποιήσετε στην Κίνα όταν ταξιδεύετε;

Τι VPN πρέπει να χρησιμοποιήσετε στην Κίνα όταν ταξιδεύετε;

Καλως ορισες πισω! Σήμερα, μιλάω για VPN, διότι αν ζείτε στην Κίνα ή εάν σκέφτεστε να ταξιδέψετε στην Κίνα, θα χρειαστείτε ένα VPN για να έχετε πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διαδικτύου που γνωρίζετε, ειδικά αν ταξιδεύετε εδώ.

Έτσι, αν γνωρίζετε κάτι για την Κίνα, πιθανόν να γνωρίζετε ότι το διαδίκτυο εδώ ρυθμίζεται και λογοκρίνεται αρκετά βαριά. Έτσι, για να έχετε πρόσβαση σε πολλές από τις αγαπημένες σας τοποθεσίες, όπως το YouTube ή το Instagram ή το Facebook ή ακόμα και προϊόντα της Google όπως το Google, αν θέλετε να ψάξετε για πράγματα ή το Gmail ή κάποια από τα άλλα προϊόντα που είναι, χαρτογραφήστε, για παράδειγμα πολλά από αυτά στην πραγματικότητα μπλοκάρουν εδώ στην Κίνα. Επειδή έχουν αυτό που αποκαλούν το Great Firewall ή το Golden Shield Project και το Golden Shield Project είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο λογοκρισίας από την κινεζική κυβέρνηση και να μην πάμε πολύ μακριά σε αυτή την πτυχή. Επειδή αυτό δεν είναι σημαντικό για εσάς αν ταξιδεύετε μόνο εδώ, αλλά ουσιαστικά μπλοκάρει πολλές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών ειδήσεων και πολλών τοποθεσιών κοινωνικών μέσων.

Έτσι, ένα VPN είναι ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο και αυτό που κάνει είναι ουσιαστικά να σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην Κίνα αν ζουν εδώ, το χρησιμοποιούν και αν ταξιδεύετε, πιθανότατα θα θελήσετε να πάρετε ένα ακόμη και αν είστε εδώ για μόνο δύο ή τρεις εβδομάδες. Θα διαπιστώσετε ότι χωρίς τις συνήθεις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση δύο ή τρεις εβδομάδες μπορεί να αισθάνεται σαν ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θυμάμαι όταν ήρθα για πρώτη φορά στην Κίνα, σκέφτηκα ότι δεν χρειάζομαι πραγματικά ένα VPN, δεν χρησιμοποιώ πραγματικά το Facebook τόσο πολύ, αλλά μετά από περίπου ένα μήνα δεν είναι σε θέση να έχει πρόσβαση ακόμα και το Google μόνο για να κάνει απλές αναζητήσεις ή να χρησιμοποιήσει χάρτες. Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι, αυτό είναι στην πραγματικότητα κάτι που είναι πραγματικά περιοριστικό και έτσι ακόμα κι αν σκέφτεστε OH, θα είμαι μόνο εδώ για μια εβδομάδα ή δύο πιθανότατα δεν χρειάζομαι ένα VPN, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα καταλήξετε αισθάνεστε απομονωμένοι και αισθάνεστε όπως πολλά από τα πράγματα στο τηλέφωνό σας δεν λειτουργούν επειδή δεν θα λειτουργήσουν. Επομένως, αγοράζοντας ένα VPN προτού φτάσετε στην Κίνα είναι πραγματικά σημαντικό, επειδή μόλις βρεθείτε στην Κίνα, είναι πιο δύσκολο να αγοράσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση επειδή οι τοποθεσίες VPN συχνά αποκλείονται επίσης. Γιατί θεωρούνται. Είναι μια γκρίζα περιοχή. Είναι παράνομο, αλλά δεν εφαρμόζεται, αλλά μόλις είσαι μέσα στην Κίνα,

Τόσοι πολλοί από αυτούς τους δικτυακούς τόπους είναι αποκλεισμένοι σήμερα, πρόκειται να μιλήσω για τα δύο που χρησιμοποιούμε, Yvonne και εγώ χρησιμοποιούμε για να φορτώσετε τα βίντεό μας στο YouTube, να ανεβάσετε φωτογραφίες στο Instagram, να χρησιμοποιήσετε το whatsapp ή οποιοδήποτε είδος εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων όπως Facebook Messenger. Επομένως, χρησιμοποιούμε δύο και συνήθως εναλλάσσεται εμπρός και πίσω και ο λόγος που εναλλάσσεται είναι επειδή η κινεζική κυβέρνηση προσπαθεί πάντα να σταματήσει τη χρήση των VPN. Συχνά σπρώχνουν πάνω τους, ειδικά κατά τη διάρκεια ευαίσθητων χρόνων, αν είναι και είναι μια σημαντική συνάντηση ότι η κυβέρνηση κατέχει τις ετήσιες δύο συνεδρίες ή αν υπάρξουν κάποιες διαμαρτυρίες, θα σπάσουν τα VPN.

Πρέπει λοιπόν και το πρώτο πράγμα που χρησιμοποιούμε ονομάζεται astrill και ο astrill έχει περάσει για όσο καιρό βρισκόμουν στην Κίνα. Γι ‘αυτό το λόγο υπήρξε ένας γύρος για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και λειτουργεί πολύ καλά και ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με αυτό. Είναι περίπου 100 δολάρια, νομίζω ότι περίπου 100 δολάρια για μια συνδρομή έτους. Έτσι εάν πρόκειται να ταξιδέψετε εδώ για ένα μήνα ή λιγότερο μπορείτε να το αγοράσετε ανά μήνα. Νομίζω ότι είναι περίπου 10 δολάρια για το μήνα, και σίγουρα αξίζει να αγοράσετε για ένα μήνα. Ένα μήνα, αν είσαι εδώ για μερικές εβδομάδες στην Κίνα. Έτσι θα βάλω έναν σύνδεσμο κάτω κάτω προφανώς αν αγοράσετε μέσω του συνδέσμου μας. Παίρνουμε μια μικρή πώληση θυγατρικών, γι ‘αυτό κάνω αυτό το βίντεο για να προσπαθήσω να κερδίσω χρήματα. Ahhh Όχι, αλλά θα δείτε ότι πολλοί youtubers που είναι στην Κίνα κάνουν αυτά τα VPN που χρησιμοποιώ ή ποια είναι η καλύτερη επανεξέταση VPN ή VPN. Και έτσι κάνουν κάποια χρήματα από αυτό και θα κάνουμε κάποια χρήματα από αυτό αν αγοράσετε μέσω μας και μας βοηθά να αγοράσουμε νέο εξοπλισμό και να βελτιώσουμε το κανάλι μας. Στην πραγματικότητα, μόλις αγόρασα μια νέα κάμερα που είναι η Sony a6400, η ​​Yvonne την αγόρασε για μένα στο Ηνωμένο Βασίλειο γιατί προσπάθησα να την αγοράσω εδώ, αλλά η γλώσσα στην πραγματική κάμερα δεν μπορούσε να αλλάξει σε μακρά ιστορία της αγγλικής γλώσσας σύντομα, η Yvonne έχει τη φωτογραφική μηχανή μου. Φιλμογραφώ σε μια παλιά κάμερα και ελπίζω ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που θα πρέπει να κινηματογραφήσω αυτή την παλιά και όχι τόσο καλή φωτογραφική μηχανή, αλλά ο πρώτος είναι αστρικός, κάτι που είναι πολύ καλό. Η δεύτερη που εναλλάσσομε μεταξύ ενός Astrill και του ExpressVPN. Και το ExpressVPN ήταν στην πραγματικότητα έξω πηγαίνετε σε ένα και στην πραγματικότητα ήταν καλύτερο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά μερικές φορές πηγαίνει κάτω όπως είπα, και έπειτα μερικές φορές επιστρέφει, και πολλές φορές όταν χρειάζονται ενημέρωση και προκαλούν προβλήματα. Αυτά είναι τα δύο που χρησιμοποιούμε. Θα έλεγα ότι η Express είναι ίσως η καλύτερη, αλλά αυτά είναι τα δύο που χρησιμοποιούμε, έτσι έχουμε μια συνδρομή και για τα δύο και κάθε μία είναι περίπου 100 δολάρια για ένα χρόνο. Αλλά αν θέλετε να αγοράσετε για ένα μήνα, μπορείτε επίσης να αγοράσετε κάθε σχέδιο για ένα και μόνο μήνα ή τρεις μήνες. Επειδή έχουν διαφορετικά πακέτα και αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο εάν ταξιδεύετε.

Και πάλι, αν ταξιδεύετε εδώ στην Κίνα, επιλέξτε ένα μπορεί να σας κοστίσει $ 10 $ 20. Αλλά είναι κάτι που απλά θα έχετε και δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε όταν προσπαθείτε να αναζητήσετε μια θέση στο Google. Επειδή προσπαθείτε να βρείτε τον ξενώνα σας και γνωρίζετε ότι πρέπει να μπείτε στο email σας. Επειδή σας έστειλαν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη διεύθυνση και, ξαφνικά, δεν μπορείτε να μπείτε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, επειδή δεν έχετε VPN ή θέλετε να δημοσιεύσετε κάτι στο λογαριασμό Instagram, επειδή έχετε εκατοντάδες χιλιάδες των οπαδών και είναι όλοι πρόθυμοι και περιμένουν το περιεχόμενό σας από την Κίνα. Έτσι πάρτε τον εαυτό σας ένα VPN, χρησιμοποιούμε υποθέτω ότι astrill ή Express.

Την επόμενη εβδομάδα, το βίντεό μας πρόκειται να βγει και πρόκειται να είναι μια μεγάλη ανακοίνωση. Επομένως, φροντίστε να εγγραφείτε επειδή ξεκινάμε το καλοκαιρινό μας ταξίδι και είμαι έτοιμος να φύγω από το Πεκίνο σαν δύο μέρες και θα πετάξουμε στον προορισμό μας. Επομένως ελέγξτε ξανά την επόμενη εβδομάδα και φροντίστε να εγγραφείτε και να αρέσει αυτό το βίντεο.

Επίσης, αν είστε Κινέζοι και ζείτε εδώ στην Κίνα και προφανώς παρακολουθείτε βίντεο YouTube, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και ενημερώστε μας για το VPN που χρησιμοποιείτε επειδή έχουμε χρησιμοποιήσει αυτά τα δύο για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά ενδέχεται να μην είναι τα καλύτερα εκεί έξω. Λειτουργεί για μας για την καθημερινή μας ζωή, αλλά μερικές φορές καταρρέουν και είναι λίγο απογοητευτικό. Έτσι, αν γνωρίζετε κάποια που είναι ίσως δωρεάν, μπορείτε να βάλετε έναν σύνδεσμο ή απλά να μας πείτε το όνομα κάτω από αυτόν τον τρόπο αν κάποιος θέλει να ελέγξει κάποια από τα δωρεάν VPN, μπορεί να τα κατεβάσει και ίσως αυτό μπορεί να βοηθήσει, ενώ είναι εδώ στην Κίνα. Προσπαθούμε να ελευθερώσουμε ένα δρόμο πίσω την ημέρα, αλλά οι ελεύθεροι δεν είναι ποτέ τόσο καλοί όσο οι αμειβόμενοι τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας. Επομένως ελέγξτε τους παρακάτω συνδέσμους για το Astrill και το Express. Αν αγοράσετε μέσω μας, θα πάρετε μια μικρή Επιτροπή, και είναι πραγματικά χρήσιμο για εμάς να αγοράσουμε νέο εξοπλισμό και να αναπτύξουμε αυτό το κανάλι. Ευχαριστώ για την παρακολούθηση και θα σας δω την επόμενη φορά. Σχεδόν είπα πού θα πήγαινα θα σε δω στο επόμενο βίντεο.

Αντίο!.

 

Categories:

Σχετικό άρθρο

Προσφέρουμε τον καλύτερο τρόπο παρακολούθησης…

Ανυπομονείτε να αγοράσετε μια νέα σύνδεση IPTV; Τότε είσαι εδώ. Μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και εξαιρετικές συνδέσεις IPTV. Μπορείτε να δείτε το…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *