IPTVGreekcom

Χρειάζεται μόνο το διαδίκτυο για να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Χρειάζεται μόνο να έχετε ένα έξυπνο τηλέφωνο για να παρακολουθήσετε τον ποδοσφαιρικό σας αγώνα

  • Home
  • News
  • 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε το VPN

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε το VPN

Σήμερα είμαι εδώ για να σας πω λίγους λόγους για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε το VPN. Αλλά πριν να μπει σε αυτό, ας προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τι είναι ένα VPN στην πραγματικότητα.

Ένα VPN, το οποίο είναι ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο, αποτελεί κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ εσάς και των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε. Τώρα αυτή η σύνδεση γίνεται μέσω ενός διακομιστή VPN, ο οποίος θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε σε αυτόν τον κόσμο.

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καθίσταται δύσκολο για οποιονδήποτε, ακόμα και τον παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου σας, να καταλάβει πού βρίσκεστε και τι έχετε κάνει μέχρι τώρα. Εντάξει, τώρα που έχουμε μια βασική ιδέα για το τι είναι ένα VPN και γνωρίζουμε επίσης ότι είναι πολύ καλό για την ασφάλεια.

Λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN

Ο πρώτος λόγος  είναι η ασφαλής χρήση του δημόσιου WiFi. Τώρα όλοι μας γνωρίζουμε ότι το δημόσιο wifi isnt πάντα ασφαλές, αλλά εξακολουθούμε να καταλήγουμε να το χρησιμοποιούμε. Και ότι καταλαβαίνω γιατί δεν αγαπά τα ελεύθερα πράγματα; Το πρόβλημα με το δημόσιο wifi είναι ότι επειδή δεν είναι κρυπτογραφημένο, ο καθένας με ψιλό μυαλό θα μπορούσε να παρακολουθήσει τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο και μπορεί ακόμη και να κλέψει την ταυτότητά σας.

Αλλά με ένα VPN, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο δωρεάν, δημόσιο WiFi χωρίς να ανησυχείτε γιατί A) θα κρυπτογραφήσει όλα τα δεδομένα σας καιB) θα σας αφήσει να αποκρύψετε την ταυτότητά σας.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ένα VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τους φορητούς υπολογιστές σας όσο και για τα smartphones.

Ο επόμενος λόγος  για τον οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN είναι να απολαμβάνετε όλο το περιεχόμενο των αγαπημένων σας ιστοσελίδων ροής. Τώρα είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου που είναι πολύ ενοχλητικό και αναστατωμένο αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία μόνο και μόνο επειδή δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα σας. Για το συγκεκριμένο περιεχόμενο για κάθε χώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αλλάξετε την τοποθεσία σας.

Και στη συνέχεια binge-παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ταινίες και δείχνει οποιαδήποτε στιγμή, όλη την ώρα. Παρόλο που εταιρείες όπως η Netflix εκφράζουν τη χρήση ενός VPN, εξακολουθούν να λειτουργούν παρόλα αυτά.

Και προφανώς, θα πρέπει ακόμα να πληρώσετε για τη συνδρομή αυτών των δικτυακών τόπων, δυστυχώς. Αλλά αν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό και εάν θέλετε να παρακολουθήσετε δωρεάν βίντεο και ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, τότε παρακολουθήστε αυτό το βίντεο που δημιουργήσαμε πριν από λίγο και δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε.

Ο τρίτος λόγος  είναι όταν θέλετε να αποκρύψετε από την Google.

Τώρα όλοι γνωρίζουμε ότι η ίδια η Google παρέχει επιλογές για να το κάνουμε αυτό, αλλά δεν μπορούμε πραγματικά να τους εμπιστευόμαστε σωστά, επειδή έχουν περιβληθεί από τόσες αντιπαραθέσεις που σχετίζονται με την παρακολούθηση δεδομένων που πιστεύω ότι το VPN είναι σίγουρα ένας καλύτερος τρόπος.

Η χρήση μιας σωστής υπηρεσίας VPN θα σας επιτρέψει να χειριστείτε τη διεύθυνση IP, να μανδαλώσετε την κίνηση στο διαδίκτυο και, στη συνέχεια, να κάνετε την εργασία σας χωρίς να ανησυχείτε για το γεγονός ότι η Google σας παρακολουθεί συνεχώς. Και αν σκεφτήκατε ότι “μπορώ να χρησιμοποιήσω την ανώνυμη φόρμα για αυτό”, δεν είστε εντελώς σωστοί γιατί η λειτουργία Incognito δεν είναι τόσο ασφαλής που νομίζετε.

Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας μπορεί να παρακολουθεί ακόμα όλη τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα και, στη συνέχεια, ποιος ξέρει, η Google θα μπορούσε επίσης να το κάνει.

Αποσαφηνίστε μερικά πράγματα

Πρώτα απ ‘όλα,  πρέπει να ξέρετε ότι με τη χρήση ενός VPN ίσως να επιβραδύνετε λίγο την ταχύτητα του Διαδικτύου και έτσι δεν συνιστούμε να το χρησιμοποιείτε συνεχώς. Χρησιμοποιήστε το μόνο όταν αισθάνεστε πραγματικά την ανάγκη να.

Και  το δεύτερο  είναι ότι δεν πέφτουν για τα ελεύθερα VPN. Αυτά τα δωρεάν VPN είναι συνήθως μια παγίδα και σε κάθε περίπτωση έχουν ένα καπάκι για το χρόνο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τους για. Και αν όχι αυτό τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι θα πουλήσουν τα δεδομένα σας για διαφήμιση και τι όχι. Έτσι πληρώστε λίγο, και να είναι ασφαλή! Ο τέταρτος λόγος είναι πολύ ισχυρός, δηλαδή να ανοίξει αποκλεισμένοι ιστότοποι.

Τώρα θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε αυτήν την κατάσταση εάν το σχολείο ή ο χώρος εργασίας σας έχει μπλοκάρει ιστοσελίδες για σας και στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές φορές όταν η κυβέρνηση μπλοκάρει επίσης ιστοσελίδες. Έτσι, για παράδειγμα, δεν μπορούμε να ανοίξουμε φρικιαστικά torrent στο χώρο εργασίας μας, κάτι που είναι εξαιρετικά παράξενο επειδή είναι απλά ένας ιστότοπος ειδήσεων.

Επομένως, προφανώς χρησιμοποιούμε ένα VPN, επειδή χειρίζεται τη διεύθυνση IP και το κάνει να φαίνεται σαν να καθόμαστε κάπου αλλού. Εντάξει παιδιά, πρέπει να βάλω μια δήλωση αποποίησης ευθύνης εδώ, ότι οι περισσότερες από αυτές τις οργανώσεις έχουν συνήθως τους δικούς τους λόγους να αποκλείουν τους ιστοτόπους.

Τώρα είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία, αν αυτοί οι λόγοι είναι έγκυροι ή όχι, Έτσι θα σας αφήσει upto να αποφασίσετε αν θέλετε ακόμα να accesses αυτές τις ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας VPN ή όχι. Εντάξει, πρόκειται να κρατήσω αυτό το τελευταίο σημείο λίγο πιο γενικό και να πω ότι υπάρχουν πολλές καταστάσεις όπου χρειαζόμαστε την επιπλέον ασφάλεια κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Τώρα αυτό θα μπορούσε να είναι εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια έρευνα την οποία δεν θέλετε να μάθετε κανείς άλλος ή αν ξέρετε ότι κάποιος σας παρακολουθεί και θέλετε να αποκρύψετε από αυτούς.

Έτσι Χρησιμοποιώντας το VPN, θα είστε σε θέση να καλύψετε τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο και την ταυτότητά σας και στη συνέχεια να προχωρήσετε απλά με τη δουλειά σας απρόσκοπτα. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια άλλη αποκήρυξη εδώ και ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο για να διασκεδάσετε τον ISP σας να κάνει οτιδήποτε επικίνδυνο παράνομο.

Έτσι βασικά χρησιμοποιούν VPN με σύνεση.

Εντάξει παιδιά, αυτό είναι το τέλος αυτού του βίντεο και σας ευχαριστώ πολύ που το παρακολουθήσατε. Έχουμε χρησιμοποιήσει CyberGhost και NordVPN για αυτό το βίντεο και έχουμε επίσης χρησιμοποιήσει ExpressVPN και PIA για πολύ καιρό. Ενημερώστε μας αν γνωρίζετε άλλες καλές υπηρεσίες.

Και όχι, αυτό το βίντεο δεν έχει χρηματοδοτηθεί από καμία από αυτές τις υπηρεσίες, έτσι δεν σκέφτομαι σε αυτές τις γραμμές.

 

 

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *