IPTVGreekcom

Χρειάζεται μόνο το διαδίκτυο για να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Χρειάζεται μόνο να έχετε ένα έξυπνο τηλέφωνο για να παρακολουθήσετε τον ποδοσφαιρικό σας αγώνα

  • Home
  • News
  • VPN και SmartDNS: Ποια είναι η πραγματική διαφορά;

VPN και SmartDNS: Ποια είναι η πραγματική διαφορά;

Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο πόνος. Αλλά σε ένα σπίτι, μια διαφορετική μορφή έξαρσης. Αλλά ας φτάσουμε στα ορειχάλκινα καρφιά και καθαρίσουμε το shal.l Εγγραφούμε τώρα για το swathi έχει καφέ και αφού παρακολουθήσατε αυτό το βίντεο, έχετε μια κρυστάλλινη ιδέα για το τι είναι η δύναμη και πώς είναι μια διαφορετική μορφή αυτό είναι ένα K, τι απαιτείται δίκτυο.

Ας εξετάσουμε λοιπόν την κατάσταση, είστε στην Ινδία και θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix. Γι ‘αυτό ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και πληκτρολογήστε Netflix ήρεμη σε κανονικές συνθήκες. Θα σας κατευθύνει στον περιφερειακό κατάλογο αυτής της χώρας. Στην περίπτωση αυτή θα είναι η Ινδία. Αλλά ας πούμε ότι θέλω να παρακολουθήσω τον κατάλογο του Netflix μας τώρα. Δεν μπορώ να το κάνω σε κανονική κατάσταση. Έτσι τι θα κάνω καλά, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι να χρησιμοποιήσω ένα VPN για να ξεπεράσω τους περιορισμούς Geo. Έτσι θα χρησιμοποιήσω το VPN που βασίζεται σε εμάς για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε Netflix που βασίζεται σε εμάς. Αυτό λειτουργεί για το μεγαλύτερο μέρος, και το πρότυπο κουτί του. Αλλά επειδή χρησιμοποιείτε ένα VPN, όλα τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφηθούν, καθιστώντας τις ροές σας πραγματική κλίση. Έτσι, με άλλα λόγια, το pin δεν είναι μια ιδανική επιλογή όταν πρόκειται για ροή βίντεο. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Και είναι κάτι που λέγεται Smart.

Να είστε ειλικρινείς τώρα για να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι πρέπει πρώτα να καταλάβουν σχετικά με DNS ή διακομιστή ονομάτων τομέα είναι έτσι σε μια καθημερινή ζωή. Είναι πιο εύκολο για εμάς να κατανοήσουμε ονόματα τομέων όπως το Netflix Hulu κλπ. Αλλά ο υπολογιστής από την άλλη πλευρά κατανοούν πλήρως τις διευθύνσεις IP. Τώρα ένας διακομιστής DNS είναι μια γέφυρα μεταξύ μας και των υπολογιστών. Βασικά, αυτό που κάνει είναι ότι συνδέεται με το νόημα στις διευθύνσεις IP, το θεωρούν σαν έναν τηλεφωνικό κατάλογο με ονόματα ως διευθύνσεις IP και τομέα τηλεφωνικού αριθμού. Έτσι, βασικά ένας διακομιστής DNS είναι απλά ένα τηλεφωνικό βιβλίο τώρα πίσω στο έξυπνο DNS. Επομένως, εξετάστε την ίδια κατάσταση όπου βρίσκομαι στην Ινδία και προσπαθώ να αποκτήσω πρόσβαση στον κατάλογο Netflix, αλλά με το έξυπνο DNS, αυτή τη φορά τόσο διαφορετικό από ένα VPN, αυτό δεν θα αλλάξει τη διεύθυνση IP μου ούτε θα κρυπτογραφήσει τα δεδομένα μου. Έτσι, κάθε σύνδεση που κάνω είναι υψηλής ταχύτητας όπως μια κανονική σύνδεση. Αλλά το δροσερό πράγμα για την έξυπνη Venus, όταν έχετε πρόσβαση σε ένα βίντεο streaming sites tech Netflix HBO κλπ … Θα άλλαζε αυτόματα το διακομιστή DNS. Είναι ένας τηλεφωνικός κατάλογος από την Ινδία για εμάς, οπότε αντί του ινδικού DNS server, είναι πραγματικά άμεση με τον διακομιστή DNS μας τώρα. Από τη στιγμή που η Netflix βλέπει τη σύνδεση που προέρχεται από διακομιστή DNS που βρίσκεται σε εμάς.

Θα επιτρέψει την πρόσβαση στον κατάλογο των Η.Π.Α. που θα μου επιτρέψει να παρακάμψω τις δικαιοδοσίες χωρίς να επιβραδύνω την οθόνη μου, αντίθετα από αυτό σε ένα λαϊκό όρους. Η Martine είναι κάτι σαν να αλλάζεις την πινακίδα σου σε ένα αυτοκίνητο. Αυτό το αυτοκίνητο είναι ακόμα στην Ινδία, αλλά η Samar Dame θα αλλάξει το κύμα της άδειας χρήσης σε εμάς και όταν η Netflix θα δείτε ότι είναι ακριβώς όπως κάθε άλλο αυτοκίνητο στα αγγλικά. Έτσι, ας το κλείσουμε αν χρησιμοποιείτε VPN. Στείλτε το για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας καθώς και να κρυπτογραφήσετε όλη την κυκλοφορία δεδομένων σας τώρα. Είναι όλη η κυκλοφορία του δικτύου σας περνάει μια κρυπτογραφημένη σήραγγα. Η ροή βίντεο θα είναι πολύ πιο αργή και να μην ξεχνάμε. Οι καρφίτσες είναι επίσης ακριβές και είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε συσκευές ροής πολυμέσων και δρομολογητή, αλλά ο έξυπνος διαμεσολαβητής μεσολάβησης στο άλλο άκρο δεν αλλάζει τη διεύθυνση IP ή κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητα του δικτύου σας.

Έτσι ποιο είναι το καλύτερο από το έξυπνο DNS ή το VPN μετατρέπουν τη Σαουδική Αραβία; Θέτω το ερώτημα κατά πόσο η σωστή ερώτηση είναι ποια είναι καλύτερη για ό, τι θεωρεί τώρα αυτή την κατάσταση. Το οικογενειακό αεροδρόμιο και θέλω να περιηγηθεί στο Διαδίκτυο, τότε μάλλον θα πάω για κάθε αεροπλάνο. Επειδή είναι ασφαλές και ιδιωτικό. Αλλά ας πούμε αν είμαι στο γραφείο ή στο σπίτι μου, και θέλω να χαλαρώσω και λίγο περισσότερο Netflix τότε σίγουρα θα πάω για λίγο λιγότερο boxy. Επειδή είναι πολύ πιο γρήγορα καλά.

Αυτό είναι όλο για τώρα αν σας άρεσε αυτό το βίντεο, στη συνέχεια δώστε το ένα μπράβο και εγγραφείτε αυτό το κανάλι. Αν δεν το έχετε κάνει, θα κυκλοφορήσουν πολύ περισσότερα βίντεο. Και ναι, ενώ είστε σε αυτό, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε για αυτούς τους 14 ημερών δωρεάν δοκιμαστικούς λαούς της Medina’s proxy. Δεν χρειαζόμαστε πιστωτική κάρτα. Έτσι, αυτό είναι όλο για τώρα. Αυτή είναι μια ώρα απόσπασης. Θα δω το επόμενο και μοιάζει με όλα αυτά. Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε.

 

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *